OLIY TA’LIM MUASSALARIDA TA’LIM SIFATINI OSHIRISHNING PEDAGOGIK SHART-SHAROITLARI - Javliyeva, Shaxnoza (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada oliy ta’lim muassasalarining ta’lim sifatiga ta’sir etuvchi omillari, ta’lim sifatini oshirishga qaratilgan islohotlar, yangicha yondashuvlarning tatbiq etilishi, ta’lim jarayoni sifatining xususiyatlariga jarayon samaradorligiga ta’sir qiluvchi boshqa tarkibiy qismlarga taklif va tavsiyalar taqdim etilgan.