AL-HAKIM AT-TERMIZIY TAʼLIMOTINING ILMIY TADQIQI - Achilov, Nuriddin (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Maqolada al-Hakim at-Termiziyning vatanimizda oʻrganilishi tahlili va allomalarning tavsifi hamda ularning mazmuni yoritilgan. Shuningdek, alloma hayoti va asarlarining tahlili bayon etilgan.