ДАВЛАТ ТИББИЁТ ТАШКИЛОТЛАРИНИ БЮДЖЕТДАН МОЛИЯЛАШТИРИШ ЖАРАЁНИ ТАҲЛИЛИНИНГ НАЗАРИЙ-УСЛУБИЙ ЖИҲАТЛАРИ - Кулибоев, Азамат (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ушбу мақолада давлат тиббиёт ташкилотларини бюджетдан молиялаштиришни таҳлил қилишнинг назарий ва услубий жиҳатлари кўриб чиқилган. Давлат тиббиёт ташкилотларини бюджетдан молиялаштириш тамойиллари илмий асосланган. Шунингдек, мақолада давлат тиббиёт ташкилотларини бюджетдан молиялаштириш таҳлилининг мажбурий усуллари очиб берилган.