YOSHLAR ORASIDA MAFKURAVIY TAHDIDLARNI OLDINI OLISHDA HUQUQ TARTIBOT ORGANLARINING VAZIFALARI - Xayridinov, Abbosxon (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Maʼlum hozirgi texnika inqilobi internet yoki varaqalar, karikaturalar, rasmlar va boshqa axborot vositalari yordamida ma’lumot tarqatish orqali mafkuraviy tahdidlar jamiyat mamlakat hayotiga xaf solmoqda. Mafkuraviy tahdidlarga qarshi kurashish murakkab vazifa boʻlib,ushbu maqolada Oʻzbekistonda mafkuraviy tahdidlarga qarshi davlat siyosati, Yoshlar orasida mafkuraviy tahdidlarni oldini olishda huquq tartibot organlarining vazifalari haqida soʻz boradi.