ORNITONIM KOMPONENTLI MAQOLLARNING LINGVISTIK TADQIQI - Erdonova, Muxlisa (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
ushbu maqoloda ingliz va oʻzbek tillaridagi ornitonim komponentli maqollarning lingivistik tadqiqi va oʻzbek va ingliz tildagi ramziy ifodasi haqida ma’lumotlar keltirib oʻtilgan shu bilan birgalikda ularning tasviriy tahliy metod orqali ochib berishga harakat qilingan.