MAGISTRATURA TALABALARING TASHKILIY-BOSHQARUV KOMPETENSIYALARINI RIVOJLANTIRISHNING PEDAGOGIK MODELI - Xasanova, Gulsanam (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Maqolada magistratura talabalarining tashkiliy-boshqaruv kompetensiyalarini rivojlantirish imkonini beruvchi model muhokama qilinadi. Ishlab chiqilgan modeldagi tashkiliy-boshqaruv kompetensiyalarini shakllantirish jarayoni tarkibiy va funksional turga kiradi va oʻquv jarayonining yaxlitligi talablariga muvofiq motivatsion-maqsadli, nazariy-uslubiy, mazmun-texnologik, baholovchi-samarali oʻzaro bogʻliq bloklari tavsiflanadi.