PIYODA YURISH SAYOHATLARNI TALABALAR OʻRTASIDA OMMALASHTIRISH - Shomurzayeva, Nasiba (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Maqolada sport turizmi va uning oʻqitilishi, xozirgi kunda sohaning Respublikamizda uni rivojlantirish va uni talabalar oʻrtasida ommalashtirish haqida soʻz boradi. Maqola mavzusini ochib berish maqsadida qonunchilik hujjatlaridan va ilmiy tadqiqot ishlanmalaridan foydalanildi. Maqoladan olingan xulosalarni sport turizmini talaba yoshlar oʻrtasida ommalashtirish targʻibotlarida foydalanish mumkin.