XIX-ASRNING IKKINCHI YARMI – XX-ASR BOSHIDA TURKISTON О‘LKASIDA SODIR BOLGAN ZILZILALAR TARIXIGA BIR NAZAR - Tursunov, Ravshan (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Maqolada XIX asrning ikkinchi yarmi – XX asr boshida Turkiston о‘lkasida sodir bolgan zilzilalar va ularnig ijtimoiy-iqtisodiy oqibatlari hamda ekologik va epidemiologik vaziyatga ta’siri manbalar asosida yoritilgan.