BOG‘DORCHILIKDA TEXNIK SAMARADORLIKNI TAHLIL ETISHNING PARAMETRIK VA NOPARAMETRIK USULLARI - Akbarov, Husan (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Maqola bog‘dorchilikda texnik samaradorlikni qiyosiy tahlil etishda parametrik va noparametrik usullarini qo‘llash, ularni turlari va usullari haqida ma’lumot berish bilan bir qatorda ikkita usulining afzalliklari va kamchiliklari ko‘rib chiqilgan. Bu usullarni birgalikda foydalanish hamda samaradorlikni o‘rganishning yangi masalalari sifatida qarab chiqilgan.