БАҲОУДДИН НАҚШБАНД РУБОИЙЛАРИНИ ШАРҲЛАГАН АЛЛОМА - Наврўзова, Гулчеҳра (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Мақолада Нақшбандия таълимотининг асосчиси Баҳоуддин Нақшбанднинг ҳозиргача имий жамоатчиликга маълум бўлмаган рубоийлари жамланган.“Рубоиёти Хожа Нақшбанд” асарини тартибга келтирган ва 137 рубийларини урду тилига шарҳлаган аллома Муҳаммад Содиқ Қусурий ҳаёти ва маънавий мероси ҳақида маълумот берилади.