HERMANN HESSE HAYOTI, IJODI VA ADABIYOTDAGI O’RNI - Rahmonov, Asror (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada nemis adibi Hermann Hesse hayoti va ijodi, uning yirik asarlari, adabiyotga qoshgan ulkan qissalari haqida to`liq o`rganib chiqamiz. Hermann Hesse adabiyotga o`zgacha nigoh bilan qarab o`z asarlarida ham shu haqda aks ettirgan.