EKOLOGIK AUDITNI HUQUQIY TA’MINLASHNING AYRIM XUSUSIYATLARI: MILLIY VA XORIJIY TAJRIBA - Jiyenbayev, Baxadir (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada hozirgi davrda ekologik auditni huquqiy ta’minlashning ahamiyati, ekologik auditni huquqiy ta’minlashda milliy va xorijiy davlatlar tajribalari, shuningdek, ushbu sohani tartibga soluvchi ekologik audit toʻgʻrisidagi qonunning oʻziga xos xususiyatlari hamda mamlakatimizda ushbu sohaga boʻlgan munosabatlarni va ular boʻyicha olib borilayatgan ilmiy izlanishlar, shuningdek ushbu masala yuzasidan takliflar bayon etilgan.