ИМОМ БУХОРИЙНИНГ “ТАРИХУЛ КАБИР” АСАРИ ҲАДИС РОВИЙЛАРИНИНГ ТАРЖИМАИ ҲОЛЛАРИ ҲАҚИДАГИ МУҲИМ МАНБА - Шоназаров, Абдувоси (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2022)
Ушбу мақолада Имом Бухорийнинг “Тарихул кабир” асарини ёзилиш тарихи, илмий аҳамияти, бу асар ҳақида уламоларнинг эътирофлари ва бугунги кундаги ўрни ҳақида маълумотлар берилади.