TA’LIM MUASASSALARIDA MA’NAVIY-MA’RIFIY ISHLARNI TASHKIL QILISH VA UNING ILMIY-USLUBIY ASOSLARI - Egamberdiyev, Javlonbek (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada ta’lim muassasalarida tashkil etiladigan ma’naviy-ma’rifiy ishlar, ularning ilmiy-uslubiy asoslari izchil tahlil qilingan. Shuningdek, O‘zbekistonda amalga oshirilayotgan ma’naviy-ma’rifiy sohadagi islohotlar, ta’lim muassasalarida yutuq, kamchilik, muammo va ularning yechimlari, tashkil etilayotgan tadbirlarda tarbiyaviy jarayonlar ilmiy asoslangan.