КОРХОНАЛАР БОШҚАРУВИДА ИННОВАЦИЯЛАРДАН ФОЙДАЛАНИШ ЖАРАЁНЛАРИНИНГ РИВОЖЛАНИШ ТЕНДЕНЦИЯЛАРИ - Мамажонова, Одинахон (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Мақолада бошқарув жараёнида технологик инновациялардан фойдаланаётган корхоналар, ушбу корхоналарда инновацион маҳсулот (товарлар, ишлар ва хизматлар) ишлаб чиқариш бўйича инновацион харажатлар самарадорлиги таҳлил қилинган. Шунингдек, бошқарув жараёнида инновациялардан фойдаланаётган корхоналар томонидан ишлаб чиқарилган инновацион маҳсулотлар ва уларни молиялаштириш харажатлари ҳажми ҳамда инновацияларни молиялаштириш харажатлари ва ишлаб чиқарилган инновацион маҳсулотларнинг ўсиш суръати таҳлил этилган.