MA’NAVIY SALOHIYATNING IJTIMOIY TARAQQIYOT MANBAI SIFATIDA XUSUSIYATLARI - Jabborova, Saodat (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada jamiyatda ma’naviy salohiyatni rivojlantirish yurt kelajagini ta’minlovchi omil ekanligi haqida fikr yuritiladi. Muallif jamiyat ma’naviy salohiyatini shakllantiruvchi omillar tizimini ilmiy manbalar asosida tahlil qilgan. Shuningdek jamiyatning ma’naviy salohiyati turli omillar ta’sirida o’zgarib turishi yoritib berilgan.