VOKAL ARTISTI FAOLIYATIDA SAHNA MAHORATINING O'RNI - Rajabiy, Aziz (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Maqolada madaniyat universitetlari talabalari bo’lgan vokal xonandalarining sahna mahoratini shakllantirishning ayrim jihatlari ko'rsatilgan bo’lib, vokal xonandalarning sahna mahoratini rivojlantirishning fundamental yondashuvlari sanalgan aktyorlik texnikasi elementlarini, aktyorlik va vokal sahna nutqi; asar va uning tarkibiy qismlari ustida ishlash texnikasi; plastik texnologiya kabilar taklif etiladi