MILLIY KURASH SPORT TURINING FUNKSIYALARI VA MAQSADGA ERISHISHDAGI VOSITALARI - Ustaev, Abdurazzoq (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada muallif tomonidan xozirgi kunda milliy sport turi hisoblanmish kurashning funksiyalari va vositalari haqida fiklar yuritilgan. Kurashning millatimiz uchun o’rni va ahamiyati shuningdek, u bilan shug’ullangan sportchining yuqori natijalarga erishishi aytib o’tilgan. Milliy kurashdagi sport mashg‘uloti vositalari yani tabiatning tabiiy kuchlari, gigiyenik omillar, jismoniy mashqlarning tasnifi ochib berilgan.