QORAMOLCHILIK MAHSULOTLARI IQTISODIY SAMARADORLIGINI OSHIRISHDA OZUQA BAZASINI YAXSHILASHNING ILMIY-NAZARIY ASOSLARI - Otaxonova, Odinaxon (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
O‘zbekistonda qoramolchilik mahsulotlari iqtisodiy samaradorligini oshirish borasida amalga oshirilayotgan islohotlar, qabul qilingan me’yoriy-huquqiy asoslar, qoramolchilikda ozuqa bazasini yaxshilash, qoramolchilikni rivojlanishiga ta’sir etuvchi omillar hamda qoramolchilik mahsulotlari yetishtirishda yuzaga keladigan munosabatlar majmuini tadqiq etgan olimlarning fikrlari tahlil qilingan hamda taklif va tavsiyalar ishlab chiqilgan.