ЎЗБЕК ТИЛИДА ХАЛҚАРО ҲУҚУҚ СОҲАСИГА ОИД ЛЕКСИК БИРЛИКЛАР ВА УЛАРНИНГ ЎЗИГА ХОС ЖИҲАТЛАРИ - Исанова, Феруза (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ушбу мақолада халқаро ҳуқуқ соҳасига оид ўзбек тилидаги лексик бирликлар, хусусан терминлар ва фразеологик бирликлар ҳамда уларнинг ўзига хос хусусиятлари таҳлил қилинган.