OLIY O‘QUV YURTLARIDA XORIJIY TILNI O‘QITISHDA O‘YIN USULLARINI QO‘LASH - Pirnazarova, Sevara (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Mazkur maqolaning maqsadi o‘yin usullarini chet tillarni o‘qitish jarayoniga integratsiyalash imkoniyatlarini tadqiqotdan iborat. Maqolaning asosiy maqsadlari xorijiy tilni o‘qitishda o‘yin metodikalaridan foydalanish samaradorligini o‘rganish, ushbu yondashuv ustuvorligini aniqlash, shuningdek o‘yinlarni o‘quv jarayoniga integratsiyalashning asosiy tamoyillari va usullarini aniql Tadqiqot predmeti – xorijiy tillarni o‘qitish jarayoni, ob’ekti – o‘yin usullari va ularning o‘qish samaradorligiga ta’sir ko‘rsatishidir.