MAKTABGACHA TA’LIMDA BOLALARNI IJTIMOIY HIMOYA QILISHGA INNOVATSION YONDOSHUVNING DOLZARBLIGI - Xadjamuratova, Matlyuba (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Maqolada maktabgacha ta’limda bolalarni ijtimoiy himoya qilishga davlatning innovatsion yondoshuvning dolzarbligi, barkamol avlod tarbiyasida maktabgacha ta’limning o‘rni masalalari yoritilgan.