СОЛИҚ ИМТИЁЗЛАРИНИ МАҚБУЛЛАШТИРИШГА ҚАРАТИЛГАН СОЛИҚ СИЁСАТИ - Мусаев , Рахмат; Усмонов, Парвиз (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2020)
Мазкур мақолада солиқ ва солиққа тортиш тизимининг моҳияти, солиқ сиёсати ва унинг иқтисодиётни ислоҳ қилиш шароитларидаги асосий йўналишлари, солиқ имтиёзларини мақбуллаштиришга қаратилган солиқ сиёсати аҳамияти кўрсатиб берилган ва уни такомиллаштириш бўйича хулоса ва таклифлар ишлаб чиқилган.