SUG‘URTA FRANSHIZASI VA UNING TURLARI HAQIDA - Abdixakimov, Islombek (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ushbu maqolada sug‘urta shartnomasida qo‘llaniladigan franshiza moliyaviy instrumenti haqida so‘z yuritiladi. Shuningdek, maqolada franshiza nima ekanligi, uning sug‘urta shartnomasidagi o‘rni hamda uning turlari muhokama etiladi. Sug‘urta franshizasining sug‘urta shartnomasi ishtirokchilari uchun afzalliklari tahlil etiladi.