MAKTABGACHA TAʼLIM TASHKILOTLARIDA INSON RESURSLARINI BOSHQARISHDA INNOVATSION JARAYONLAR - Beknayeva, Shaxnoza (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada maktabgacha taʼlimdagi innovatsion yondashuvlarning har tomonlama tahlili keltirilgan. AKTdan foydalangan holda interaktiv oʻrganish, oʻyin orqali oʻrganish va dizayn uslubiga alohida eʼtibor qaratilgan. Tadqiqot natijalari oʻquv jarayoni sifatini oshirish va bolalarning har tomonlama rivojlanishiga koʻmaklashish uchun ushbu yondashuvlarning katta salohiyatini koʻrsatadi. Maqolada maktabgacha taʼlim muassasalarida innovatsiyalarni joriy etish boʻyicha amaliy tavsiyalar tasvirlangan va maktabgacha taʼlimni innovatsion rivojlantirish boʻyicha kelajakdagi tadqiqotlar uchun yoʻnalishlar taklif qilingan.