ЗИЁРАТ ТУРИЗМ ТАРМОҒИНИНГ ИҚТИСОДИЙ ВА ИЖТИМОИЙ САМАРАДОРЛИГИНИ ОШИРИШ ЙЎЛЛАРИ - Эргашев, Рахматулла; Узақов, Жамшид (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Мақолада зиёрат туризм соҳасининг иқтисодий ва ижтимоий самарадорлигини ифодаловчи кўрсаткичлар тизими, уларнинг таърифлари ишлаб чиқилган ҳамда миллий иқтисодиётни юксалтиришга таъсир этувчи ташкилий-иқтисодий механизмлари келтирилган ва тавсиялар ишлаб чиқилган.