BARQAROR TURIZM MARKETING STRATEGIYASI SIFATIDA - Murodova, Nargiza (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Maqola barqaror turizm marketing strategiyasini, ekologik, ijtimoiy va iqtisodiy jihatdan barqaror yondashuvlarni o‘z ichiga olgan holda, turizm sohasida qanday amalga oshirilishini tahlil qiladi. Ushbu strategiya atrof-muhitni muhofaza qilish, mahalliy hamjamiyatlar uchun ijobiy ta'sir yaratish va iqtisodiy barqarorlikni ta'minlashga qaratilgan. Maqola ekologik javobgarlik, ijtimoiy mas'uliyat, iqtisodiy barqarorlik, targ‘ibot va o‘qitish, mahsulot diversifikatsiyasi, ekoturizmni qo‘llab-quvvatlash va onlayn marketing kabi asosiy jihatlarni muhokama qiladi.