ДАВЛАТ ТИББИЁТ ТАШКИЛОТЛАРИДА МОЛИЯВИЙ АКТИВЛАР ҲИСОБИ ВА НАЗОРАТИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ - Кулибоев, Азамат (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Мазкур мақолада давлат тиббиёт ташкилотларининг молиявий активлари таркиби ва уларнинг ҳаракатини ҳисобга олиш назарий жиҳатдан баён қилинган. Давлат тиббиёт ташкилотларида молиявий активлар ҳисобини юритишнинг амалдаги ҳолати тадқиқ этилган. Давлат тиббиёт ташкилотларида молиявий активлар ҳисоби ва назоратини такомиллаштириш юзасидан муаллифлик таклифлари келтирилган.