YAXSHILIK KONSEPTINING INGLIZ MILLIY MADANIYATIDAGI AHAMIYATI - Normamatov, Farrux (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada ingliz milliy madaniyatida “yaxshilik” konseptining tutgan o’rni, yaxshilik tushunchasini ifodalashda ishlatiladigan so’zlarning ayrim sinonimlari va sifatlari hamda turli xil iboralari haqida ma’lumotlar keltirilgan.