OYBEK IJODIDA BADIIY KONSEPTNING VOQELANISHI - Sattorova, Nafisa (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
So‘z badiiy asarning asosiy quroli hisoblanadi. So‘z orqali o‘quvchi ruhiyatiga ta’sir etiladi. Maqolada Oybek asarlarida badiiy konseptning qay darajada mahorat bilan ishlatilganligi haqida ma’lumot berilgan.