АХБОРОТ ТЕХНОЛОГИЯЛАРИДАН ФОЙДАЛАНИБ ЎЗГАЛАРНИНГ МУЛКИНИ ТАЛОН-ТОРОЖ ҚИЛИШ ТУШУНЧАСИ - Султонов, Мухсинжон (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Мақолада ахборот технологиялари, ундан фойдаланиб ўзгаларнинг мулкини талон-торож қилиш каби тушунчаларга тавсиф берилган, олимларнинг фикрлари, ёндашувлари, қонун ҳужжатларида, халқаро ва миллий стандартларда ифодаланиши таҳлил қилинган. Шунингдек, ахборот технологияларидан фойдаланиб содир этилаётган талон-торож қилиш билан боғлиқ жиноятлар турлари ёритилган.