XITOY TA’LIM TIZIMINING O‘ZIGA XOS JIHATLARI - Abduvosiyeva, Mahmuda (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada Xitoy ta’lim tizimining o‘ziga xos jihatlari haqida fikr yuritilgan. Xitoy ta’lim tizimining asosiy bosqichlari, ulaga qo’yiladigan talablar tahlil qilingan. Xitoy ta‘lim tizimining xususan maktabgacha ta’lim va maktab ta’limining asosiy xususiyatlari ko’rib chiqilgan.