“ЁДГОРГА ЕТИШИНГ!” - Бабажанова, Дилрабо (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada XX asrda maydonga chiqqan birinchi davlat arbobi, SSSRdek ulkan davlatda eng yuqori lavozimlardan birini egallagan yagona o‘zbek ayoli Yodgor Nasriddinova Sodiqovnaning hayoti va faoliyati, siyosiy faoliyatining ilk yillari haqida ma’lumotlar berilgan. martaba.