RAQAMLI IQTISODIYOT SHAROITIDA DAVLATNING MOLIYAVIY – INVESTITSION SIYOSATI VA QABUL QILINGAN IQTISODIY ISLOHOTLAR - Azizkulov, Baxtiyor; Sayfullayev, Sanjarbek (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Bu maqolada davlatning iqtisodiy sohasidagi siyosati va so'nggi paytda qabul qilingan iqtisodiy islohotlar tahlil qilingan. Maqolada dastlab, davlatning amaldagi iqtisodiy siyosati haqida umumiy tushuncha berilgan. Keyin esa, so'nggi paytda qanday qabul qilingan iqtisodiy islohotlarning mavjud siyosati muhitidagi o'zgarishlarga, moliyaviy siyosatga va umumiy iqtisodiy holatga o'tkazishiga qaratilgan ta'sirini ko'rsatib berilgan. Maqola muallifning o'z fikrlari, tahlillari va izohlari asosida qurildi.