MARKAZIY OSIYO DINLARI - Razzoqova, Shohsanam (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada Markaziy osiyoga dinlarni kirib kelishi, shakllanishi, ularni aholini turmush tarzi, madaniyati, iqtisodiyoti, tarixiy rivojlanishi qolaversa, har bir dinning o‘ziga xos xususiyatlari haqida so‘z yuritiladi.