АГРОКЛАСТЕРЛАР ВА МАҲСУЛОТ ЕТИШТИРУВЧИЛАР ЎРТАСИДАГИ ҲАМКОРЛИКНИНГ ИҚТИСОДИЁТДА ТУТГАН ЎРНИ - Файзиева , Ширин (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ушбу мақолада мамлакатимизда ташкил этилган агрокластерлар фаолияти, маҳсулот етиштирувчилар билан агрокластерлар ўртасидаги ҳамкорлик, қабул қилинган меъёрий ҳужжатлар, яратилган имкониятлар ва мавжуд муаммолар тўғрисида фикр юритилган.