INGLIZ VA O‘ZBEK TILLARIDA SO‘Z BIRIKMALARINING SINTAKTIK MUNOSABATLARI - Nazarov, Sardor (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Maqolada ingliz va o’zbek tillarida so’z birikmalarining xususiyatlari va sintaktik munosabatlari haqida so’z boradi. Shuningdek so’z va so’z birikmasi o’rtasidagi farqli jihatlari yoritilgan. So’z birikmalarining bog’lanish usullari misollar orqali tahlil qilinadi.