TERMINOLOGIYA TADQIQOT OBYEKTI SIFATIDA - Murtazaeva, Xadicha (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada tibbiyot terminologiyasi, va ushbu turdagi terminlarning lingvistik tabiati haqida so‘z boradi. Jahon tilshunoslarining terminlar borasidagi fikr va mulohazalar ilmiy asoslangan.