XX АСР 20-ЙИЛЛАРИДА ЎЗБЕКИСТОНДА АДВОКАТУРА ТИЗИМИДАГИ ЎЗГАРИШЛАР (ФАРҒОНА ВИЛОЯТИ МИСОЛИДА) - Жайнаров, Обиджон (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Мақолада кенг турдаги бирламчи манбалар ва тарихий адабиётладаги маълумотлар асосида Фарғона вилоятида XX аср 20-йилларида адвокатура органлари фаолиятида рўй берган ўзгаришлар ёритиб берилган. Бунда адвокатлар томонидан кўрсатилган юридик хизматлар, уларнинг натижалари, адвокатларнинг миллий таркиби ва маълумот даражаси ёритиб берилган.