AXBOROT GLOBALLASHUVI SHAROITIDA YOSHLARDA MILLIY O‘ZLIKNI TARBIYALASH MASALALARI - Ravshanov, Ulug'bek (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Maqolada hozirgi globallashuv sharoitida kishilar ongiga ko‘rsatilayotgan turli g‘oyaviy ta’sirlar, yoshlarni buzg‘unchi g‘oyalar ta’siridan himoyalash, yoshlarda o‘zlikni anglash tarbiyasi borasida amalga oshirilishi zarur bo‘lgan vazifalar xususida so‘z yuritiladi.