ЎЗБЕКИСТОН ХАЛҚАРО ИМИДЖИНИНГ ЮКСАЛИШИДА ТИББИЁТ ТУРИЗМИНИНГ ТУТГАН ЎРНИ - Soatov, Rasul (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Мақолада тиббиёт туризми, унинг Ўзбекистон халқаро имиджи юксалишида тутган ўрни ва аҳамияти масалалари таҳлил қилинган. Тиббиёт туризми, унинг ҳуқуқий асослари, туризмнинг бошқа турлари билан алоқадорлиги, инсоннинг жисмоний ва маънавий камолотида тиббиёт туризмининг тутган ўрни масаласи кўриб ўтилган.