AXBOROT-MAFKURAVIY TAHDIDLARGA QARSHI KURASHDA MILLATLARARO TOTUVLIK VA DINIY BAG‘RIKENGLIKNI TA’MINLASHNING AHAMIYATI - Suvanov, Ilhom (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Mazkur maqolada axborot-mafkuraviy tahdidlarga qarshi kurashda millatlararo totuvlik va diniy bag‘rikenglikni ta’minlash eng muhim mezonlardan biri hamda davlatning milliy siyosatida milliy va millatlararo munosabatlarni uyg‘unlashtirishda bu ikki umuminsoniy g‘oya ham nazariy, ham metodologik, ham amaliy asos ekanligi masalasi yoritilgan.