KORPUS TURLARINING LINVISTIKA SOHASINI TARAQQIY ETTIRISHDAGI AHAMIYATI - Otajonova, Dildor (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Tilshunoslikda korpuslar tilni o'rganish uchun muhim vositadir. Ushbu maqola korpus turlarining yuzaga kelish sabablari va uning turlari xususiyatlarining tadqiqiga bag’ishlangan bo’lib, uning turlari yoritib berilgan.