МАҲАЛЛА ТИЗИМИДА ИННОВАЦИОН ИЖТИМОИЙ ХИЗМАТЛАР КЎРСАТИШНИНГ АСОСИЙ ЙЎНАЛИШЛАРИ - Каржавова , Хуршида (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2023)
Ушбу мақолада Ўзбекистонда маҳалла тизими, маҳаллаларда ижтимоий хизматларнинг роли ва аҳамияти, махаллаларда жорий қилинган вертикал тизим, ва у асосида йўлга қўйилган лойиҳалар, ижтимоий хизматлар ва уларнинг турлари, ижтимоий хизматларнинг маҳалла инфроструктураси ҳамда аҳоли ижтимоий ҳаёти, иқтисодий ривожланишига таъсири хусусида сўз юритилган.