O‘SMIRLIK DAVRIDA INTELLEKTUAL VA EMOTSIONAL RIVOJLANISHNING XUSUSIYATLARI - Ismoilov, Erkin (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada muallif tomonidan bolalarning o‘smirlik davridagi ruhiy, fiziologik, jismoniy va boshqa o‘zgarishlar shuningdek o‘smirlik yoshida dunyoqarash, e’tiqod, prinsip, o‘zligini anglash, baholash kabi shaxs xususiyatlarining shakllanashi hamda muloqot qilish va hamkorlikdagi faoliyati haqida so‘z yuritilgan.