O'ZBEKISTONNING YANGI DAVRGA XOS BO'LGAN MA'NAVIY TEXNOLOGIYALARNING IJTIMOIY-FALSAFIY ASOSLARI - Suleymanov, Sarvar (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Maqolada O'zbekistonning yangi davrga xos bo'lgan ma'naviy texnologiyalaring ijtimoiy-falsafiy asoslari ilmiy dalillar bilan kо‘rsatilgan. Xalqimizning uzoq davrlardan boshlangan о‘tmishdagi merosini tahlil qilish jamiyatimizning ma’naviy hayoti о‘z-о‘zidan, bо‘sh joyda shakllanib qolmaganidan dalolat beradi. Shu nuqtaiy nazardan ma'naviy taraqqiyotning jamiyat rivojlanishiga ijobiy ta’siri ijtimoiy-falsafiy jihatdan ilmiy asosda tahlil qilingan.