XIZMAT KO‘RSATISH KORXONALARI FAOLIYATINI BOSHQARISH SAMARADORLIGINI ZAMONAVIY AXBOROT-KOMMUNIKATSIYALARI TEXNOLOGIYALARIDAN FOYDALANISH IMKONIYATLARI - Muradullaeva, Nafisa (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqola zamonaviy axborot-kommunikatsiya texnologiyalaridan foydalanish orqali xizmat ko‘rsatish korxonalari faoliyatini boshqarish samaradorligini oshirish imkoniyatlarini tahlil qilingan va ushbu xizmatning mijozlar bilan o‘zaro aloqalarni yaxshilash, operatsion xarajatlarni kamaytirish va biznes jarayonlarini avtomatlashtirishdagi ahamiyatini ko‘rsatib o‘tilgan hamda, texnologiyalarni joriy qilish orqali korxonalar xizmat sifatini oshirib, raqobatbardoshlik darajasini mustahkamlay olishi ko‘zda tutilgan.