KORXONALAR IQTISODIY SAMARADORLIGINI OSHIRISHDA DIVERGENTSIYANI TIZIMLI TASHKIL ETISH TENDENSIYALARI - Utkirov, Anvar (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Ushbu maqolada korxonalar iqtisodiy samaradorligini oshirishda divergentsiyani tizimli tashkil etish tendensiyalari hamda Qashqadaryo viloyatida sanoat rivojlanishining umumiy ko‘rsatkichlari tahlili nazariy jihatlari keltirilgan.