SHE’RIYATDA OBRAZ MUAMMOSI - Nishonova, Xurshida (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Mazkur maqolada poetik obrazning so‘z san’atidagi o‘rni va nazariy masalalari haqida so‘z boradi. Shu munosabat bilan ushbu maqolada ko‘tarilgan mavzuning ahamiyati va dolzarbligi muhim o‘rin tutadi.