DARSLARDA ZAMONAVIY TA’LIM USULLARIDAN FOYDALANISH - Bakiyeva, Xayotxon; Ergasheva, Roziya (Ижтимоий-гуманитар фанларнинг долзарб муаммолари / Актуальные проблемы социально-гуманитарных наук / Actual Problems of Humanities and Social Sciences., 2024)
Maqolada savol-javob usulidan darslarda foydalanish natijasida intellektual qobiliyatlarni rivojlantirish jarayoni o‘quvchilar tomonidan to‘g‘ridan-to‘g‘ri qo‘llab-quvvatlanishi, keng qamrovli mavzular kam bosqichlarni o‘tish orqali tahlil qilinisi to’g’risida hamda test usulida talabalar bilimini o‘tilgan mavzu bo‘yicha baholanishi qisqa vaqt ichida o‘qituvchi tomonidan barcha talabalarning o‘zlashtirish ko‘rsatkichlarini aniqlanishiga yordam berishi haqida so’z yuritiladi.